De THEAULT teams voeren reeds voor meer dan 90 jaar hun werk met passie en expertise uit. Iedereen in het bedrijf werkt om voortdurend elk aspect van de voertuigen te verbeteren, zodat de meest innoverende oplossingen met een vloeiend ontwerp en aangepast aan ieders behoeften, naar voren kan worden gebracht.

Dankzij een gevestigd leiderschap weet het bedrijf hoe het in de voorhoede moet blijven, enkel het beste is goed genoeg. De teams werken dagelijks om ervoor te zorgen dat de THEAULT producten betrouwbaarder, praktischer, comfortabeler en veiliger zijn dan ooit. Door diensten te ontwikkelen aangepast aan de vraag en feedback van de klanten, plaatst het bedrijf hun klanten in het hart van hun strategie om zo de voertuigen constant te verbeteren, waardoor ze beter geschikt zijn voor nieuwe toepassingen.

Door te kiezen voor THEAULT, bent u zeker van een investering in een product met waarde, waarde die wordt erkend door vele professionals, en een die blijft voldoen aan uw tevredenheid.

Geschiedenis



De Theaultkennis "op zijn frans"

Montage

Het fundament van elke THEAULT paardencamionette: De ijzersterke vloer van de camionette.

De eerste stap in het productieproces is het monteren van de vloer. 
De vloer is het draagvlak van de gehele camionette. Het draagt het gewicht van de paarden en bovendien wordt de constructie van het voertuig rondom deze vloer gebouwd. 

Schrijnwerkerij

Schrijnwerkerij behoort tot de ambachtelijke knowhow die reeds jarenlang wordt gehandhaafd bij THEAULT. Het houtwerk is zowel gewijd aan het opbouwen van de 2-paardscamionetten, alsook de cabine voor het volledige mobilhomegedeelte. Elke camionette/camion die bij Theault gefabriceerd wordt is uniek. Vandaar dat alles op maat afgestemd wordt. Dat alles resulteert in stevigheid en luxe. 

Bekleding

Bij Theault kan u alles kiezen naar wens.
Wenst u beschermkussens in het paardengedeelte (rond om rond) of een beschermkussen boven de hoofden van uw paarden,
dan kan u de kleur hiervan zelf kiezen.
U bepaalt zelf hoe uniek of speciaal uw 2-paardscamionette wordt afgewerkt!
U kan accenten toevoegen zodat ook het lederen interieur in uw cabine 1 geheel wordt met het paardengedeelte! 

Carrosserie afwerking 

"De wagen naar uw dromen" dat geldt ook voor uw Theault paardencamionette.
Uw favoriete carrosseriekleur van eender welk merk als BMW, Maserati, Lamborgini, Jaguar etc... kan door ons op uw Theault worden aangebracht.
U hebt een oneindige keuze voor de afwerking voor uw camionette. Alles kan tot op de details gepersonaliseerd worden
Wenst u de camionette eerder sober of juist kleurrijk. Voor eenieder is er wat wils. Alsook is een afwerking of een combinatie met een matte tint ook mogelijk!

Décoratie 

Als afwerking kan u eveneens een gepersonaliseerde décoratie er aan toevoegen.
Theault voegt automatisch een accent toe naar keuze.
Deze accent wordt aangebracht op de dakspoiler (logo's en banden) en aan de inkepingen op de zijkanten van de dakspoiler.
Ook voor deze accenten hebt u een ruime keuze aan verschillende kleuren : Metalique, matt, carbon, brushed, effen enz...   

THE FINISHING TOUCH

De Theault komt aan het einde van zijn productieproces.
Gedurende de laatste fase worden de detail-afwerkingen doorgevoerd.
Alle bijgekozen opties zoals : antiweefrekken, sulky-supports, zadeldragers, kopstukhouders, ingebouwde zadelkasten enz... worden in deze finale fase gemonteerd