En savoir plus - Cabine 3 et 5 places

Cabine voor 3 of 5 passagiers

Verkrijgbaar in 3 of 5 zitplaatsen , de Proteo past zich ook aan de transportbeperkingen van uw passagier. Het raamcabine, (standaard in alle voertuigen) , stelt u in staat om de paarden rechtstreeks vanuit de cabine te observeren.

De 3 passagierscabine bestaat uit een dubbele bank voor de passagiers en 1 individuele zitplaats voor de bestuurder. Het dashboard is ontworpen om uw papieren of klein materiaal gemakkelijk op te bergen. Dankzij de gerationaliseerde ruimte van de cabine kan de zadelkamer worden verlengd met 25-55 cm , afhankelijk van het model .

De 5 passagierscabine bestaat uit 2 individuele zitplaatsen vooraan  en een 3 -zit-achterbank . Afhankelijk van de gekozen opties is het mogelijk om de voorzetels te draaien en een tafel toe te voegen om er een ​​leuke ontspanningsruimte te creëren . De achterbank kan ook worden omgetoverd in een stapelbed . Het voertuig kan worden ontworpen al dan niet met een toegang tot de dakspoiler vanuit het paardengedeelte, die het mogelijk maakt om een belangrijke opslagruimte toe te voegen, of de dakspoiler kan worden ontworpen met een toegang vanuit de cabine. Dit biedt dan weer een extra ligplaats.