En savoir plus - Personnalisation

Personnalisatie en apparatuur aanpassing

Sport lay-out

Met de vele mogelijke configuraties, kan u uw zadelkamer veranderen in meerdere lay-outs. Door het toevoegen van verschillende soorten meubilair, lades, zadelsteunen en kopstukhouders zal de zadelkamer bij uw discipline passen.
Onder de mogelijke apparatuur en accessoires: zadel en hoofdstelhouders, spiegel, meubels, rolgordijn , mobiele zadelkast of zelfs een watervoorziening. Het meubilair eenheid sluit dankzij een glijdende gordijn, dit zorgt ervoor dat de apparatuur beveiligd is tijdens het vervoer.

Dressuur

Voor specifieke dressuur apparatuur, is de zadelkamer georganiseerd in twee delen. De zadelkamer zorgt voor een grote opslagruimte aangepast aan de speciale vorm van een dressuurzadel. Toegevoegd aan de hoofdstelrekken van de achterzijde-deur, kunt u een rolgordijn plaatsen met twee extra hoofdstellen of halters. Een ander deel is georganiseerd rond rekken en een hangende spoor om uw dressuur kleding, hoed, handschoenen op te hangen of te leggen.

Draf

Aan alle apparatuur is gedacht voor de dagelijkse omgang met paarden: sulky dragers, paardenbindbar, beschermfolie op het gebied van zadels, verwijderbare antiweefrekken, mobiele zadelkast enz.