"Als het resultaat van de nieuwste technologische ontwikkelingen is Proteo HARAS de beste keuze voor compromisloze prestaties.Het is een professionele werkende tool, ontworpen om praktischer te worden, ergonomisch, licht en nog veiliger voor paarden."Cabine voor 3 of 5 passagiers

Verkrijgbaar in 3 of 5 zitplaatsen , past de Proteo Haras zich ook aan de transportbeperkingen van uw passagier. Het cabineraampje, standaard in alle voertuigen , stelt u in staat om de paarden rechtstreeks vanuit de cabine te observeren.

Europese RCE homologatie

Pionier vanaf 2010, THEAULT was de eerste paardencamionetten fabrikant om te profiteren van de EG-typegoedkeuring (RCE Europese homologatie) dankzij hun sterke focus op veiligheid.

Kwaliteit van de constructie en veiligheid

Geproduceerd in Frankrijk in de fabriek te Avranches, is PROTEO het resultaat van THEAULT s' sterke know-how die hoge kwaliteit biedt zonder een compromis. Eveneens zorgt het geïsoleerd sandwichpaneel met polyethuraan schuim ervoor dat de opbouw van uw paardencamionette uiterst kwalitatief is opgebouwd.

Motorisatie

Met motoren van 130 tot 180 pk garandeert, Proteo een volledig rijgenot. De krachtige motorizaties maken het mogelijk om eenvoudig een aanhangwagen aan uw paardentrailer te koppelen. 

Zadelkamers

Al onze klanten zijn verschillend en hebben andere eisen en verwachtingen: THEAULT is zich hiervan bewust en heeft elke klant hun volledige aandacht. Dit is waarom wij verschillende zadelkamer lay-outs aanbieden aangepast aan allerlei activiteiten . Diverse soorten meubels , zadelhouders , accessoires of zelfs een watertoevoer kan aan de zadelkamer worden toegevoegd . Alle apparatuur is modulair en aanpasbaar volgens uw eisen .

Proteo? Long tack-room versie

Voor degenen die een aanzienlijke opslagruimte en een echte zadelkamer nodig hebben, bestaat de Proteo ook in een versie met een verlengde zadelkamer. Met ongeveer 50 centimeter extra verandert de zadelkamer in een comfortabel oppervlak.

Stapelbed

Het extra comfort bij de 5-passagierscabine is dat de bank gemakkelijk verandert in een handig te monteren stapelbed.

Apparatuur aanpassing en personalisatie

Aangezien uw behoeften verschillen afhankelijk van uw activiteiten, hebt u niet dezelfde eisen, ofzowel bent u een professionele racer, kweker of een springruiter. Dat is waarom THEAULT een breed scala aan opties biedt en een op maat gemaakte uitrusting aanpast aan uw activiteit.