Grote vrachtwagen

Theault: aangepaste paardencamionetten fabrikant

Meer informatie
Bijna een eeuw ervaring in het ontwerpen en produceren van paardencamionettes, hierdoor is THEAULT één van de grootste in het vak. Dankzij het departemnt van haar onderzoek en een toegewijd team van ontwerpers, worden THEAULT paardencamionettes verondersteld om ongeëvenaarde ergonomie en optimaal comfort te garanderen. THEAULT s' grote vrachtwagens zijn bekend als de beste keuze voor betrouwbaarheid en comfort dankzij hun hoogwaardige productie van materiaal en grote afwerking.

 

 

Grote vrachtwagens met leefruimte of eenvoudige slaapplaatsen

Grote vrachtwagens met leefruimte of eenvoudige slaapplaatsenLuxe versie

De luxe versie van deze paardenvrachtwagens is net als een huis op wielen. De vrachtwagens zijn ontworpen om de klanten een uitgebreid bedieningspaneel van apparatuur te bieden: woongedeelte met een eetruimte, een sofa, TV,  ligplaatsen, ingerichte keuken, vitrokeramische kookplaten, koelkast, badkamer en sanitaire voorzieningen (zoals douchecabine, spoelbank, toilet, radiator enz..) met een toevoer van water en een afvoer van afvalwater dat zich verzameld in gescheiden tanks.

Dankzij een hydraulisch elektrisch systeem maakte de mobilhome het mogelijk om ruimte vrij te maken voor de woonkamer door middel van een Pop Out systeem.

 

 

 

Sport versie

In de sport-versie, is de paardentruck voornamelijk ontworpen voor professioneel gebruik. De opslagruimte voor de apparatuur is praktisch, functioneel en gemakkelijk toegankelijk. De woonkamer is groot genoeg en daarbij voldoen de ligplaatsen aan het comfort voor overnachtingen.

Ontworpen voor een totaal comfort en volledige beveiliging, is het paardgedeelte ontworpen om nog ergonomischer te zijn: antislip-behandeling op de zijkant en eveneens op de achterzijde van de hellingbanen, verplaatsbare tussenschotten met verwijderbare hoofdschotten, beschermende opvulling, opbergmanden, bewakingscamera, ledverlichting enz...

Het paardgebied kan aangepast worden om zo goed mogelijk aan uw behoeften en vereisten te voldoen.

 

 

Transport

Of het nu een 6, 9, 10 of 12 paardsuitvoering is, de grote paardenvrachtwagens leggen steeds de nadruk op efficiëntie en prestaties.

 

Sport bereik

In de uitvoering waar 6-9 paarden getransporteerd kunne worden, combineert Theault Trucks de hoge kwaliteit van paardentransport met de handige opslagruimten. Paarden reizen onder een schuine hoek terwijl het voorste deel is gerangschikt  voor geintegreerde opslagruimte of het aantal ligplaatsen. De 12-paardsvrachtwagen is ontworpen om het maximaal aantal paarden te kunnen vervoeren : 9 schuin gepositioneerde paardenruimtes en 3 paardenruimtes die zich recht positioren achter de cabine met aparte oploopramp.

 Hensgtenuitvoering in paardenvrachtwagen

De "hengstenuitvoering" biedt u 2 mogelijkhden : 6 of 9 gescheiden paardenplaatsen. De paarden reizen met het hoofd naar achteren en worden ingeladen door de zijdelingse oploopzampen. Het centrale gedeelte van de truck is uitgerust met inklapbare stoelen zodat de groom de paarden nauwlettend in het oog kan houden.