THEAULT - Specialist in paardenvervoer sinds 1924

Gespecialiseerd in de opbouw van paardencamionetten en de verkoop/verhuur ervan, wordt THEAULT gezien als de referentie. Kwaliteit, betrouwbaarheid en ergonomie definiëren de voertuigen vervaardigd door het bedrijf, zowel voor professionals als  voor hobbyïsten.
 Vastberaden is THEAULT een bekend bedrijf in de internationale paardenbranche waar veel mensen vertrouwd zijn met de Theault producten: fokkers, paardeneigenaren, trainers, transporteurs, particulieren... Als een bewijs van zijn succes, zijn THEAULT klanten betrokken bij verschillende disciplines : Drafsport, Rennen, Jumping, Dressuur, Eventing, Endurance, Reining of dagelijkse ontspanning.

Gelegen in het hart van Normandië, telt de 19 000 m² productiefaciliteit 70 gekwalificeerde medewerkers. Opgericht in 1924, THEAULT wijdt al meer dan 90 jaar zijn sterke expertise en knowhow aan haar klanten. Vanaf de jaren 1950 ontwerpt THEAULT een revolutionaire paardencamionette met de lancering van zijn eerste model "rear-facing".

Photo R. Doisneau Vincennes, arrivée des trotteurs 1955Foto R. Doisneau, 1955, Vincennes, arrivee des trotteurs

Sindsdien heeft THEAULT paardencamionettes voortdurend de eisen van zijn klanten gevolgd, alsook de tendensen van de markt. Tegenwoordig, naast een brede waaier van paardencamionettes en grote paardenvrachtwagens heeft THEAULT haar goede reputatie te danken aan haar breed scala van diensten en de relatie met haar klanten.