De Firsteo wordt gekenmerkt door soberheid, efficiëntie en robuustheid.
Ondanks de eenvoud geldt nog steeds de veiligheid voor paard en ruiter gedurende het transport.
Prijs/kwaliteit is hetgeen dat de Firsteo typeert.
Kwaliteit van de bouw

Geproduceerd in Frankrijk in de fabriek te Avranches, is First'eo het resultaat van een sterke know-how die hoge kwaliteit biedt zonder een compromis. De geïsoleerde sandwichpanelen met PUR-schuim gebruikt bij de vervaardiging van het lichaam, biedt aanzienlijke voordelen.

Geïsoleerde dakspoiler met opbergruimte

In the horse part, First’eo set emphasis on the maximization of the payload space. Offering great storage space, the luton is accessible from the inside of the horse area.

Europese RCE homologatie

Pionier vanaf 2010, THEAULT was de eerste paardencamionetten fabrikant om te profiteren van de EG-typegoedkeuring (RCE Europese homologatie) dankzij de sterke focus op veiligheid.

Veiligheid

De First'eo zijn hoge kwaliteit van productie gecombineerd met het gebruik van topmaterialen is de beste garantie voor een optimale veiligheid van paarden en passagiers.

Motorisatie

Met motoren van 130 tot 180 pk garandeert First'eo een volledig rijgenot. Voor de instapmodellen, legt THEAULT de nadruk op prestaties door het aanbieden van moderne en krachtige motoren.

Gepersonaliseerde en aangepaste uitrusting

Aangezien uw behoeften verschillen afhankelijk van uw activiteiten, hebt u niet dezelfde eisen, ofzowel bent u een professionele racer, kweker of een springruiter. Dat is waarom THEAULT een breed scala aan opties biedt en een op maat gemaakte uitrusting aanpast aan uw activiteit.