"Soberheid, efficiëntie en robuustheid zijn de 3 kernelementen die maken dat de First'eo HARAS de beste keuze is wat betreft prijs/kwaliteit verhouding. De First'eo HARAS is het resultaat van de scherpe expertise van THEAULT gecombineerd met een verklaarde bereidheid van eenvoud. Licht en functioneel, beoogt dit voertuig de maximalisering van de lading."Kwaliteit van de bouw

Geproduceerd in Frankrijk in de fabriek te Avranches, is de First'eo HARAS het resultaat van een sterke know-how die hoge kwaliteit biedt zonder een compromis. De geïsoleerde sandwichpanelen met PUR-schuim gebruikt bij de vervaardiging van het lichaam biedt aanzienlijke voordelen.

Geïsoleerde dakspoiler met opbergruimte

In het paardgedeelte legtde  First' eo HARAS de nadruk op de maximalisatie van de nettoladingsuimte. Door het aanbieden van een grote opslagruimte, is de dakspoiler toegankelijk vanaf de binnenkant van het paardengedeelte,

Europese RCE homologatie

Pionier vanaf 2010, THEAULT was de eerste paardencamionetten fabrikant om te profiteren van de EG-typegoedkeuring (RCE Europese homologatie) dankzij de sterke focus op veiligheid.

verplaatsbaar tussenschot

De configuratie van de hengstenuitoering is ontworpen om te beantwoorden aan de specifieke vervoerseisen. Ook wel genoemd "Stud" of "Haras" versie. Deze is vernoemd naar haar vaker gebruik: vervoer dat verband houd met alle fok activiteiten.

Veiligheid

De First'eo Haras zijn hoge kwaliteit van productie gecombineerd met het gebruik van topmaterialen is de beste garantie voor een optimale veiligheid voor paard en ruiter/eigenaar. Er is extra veel aandacht besteed aan de onderdelen die tegen tegen een hoge druk moeten bestand zijn (panelen, borstbalken, tussenschot...)

Motorisatie

Met motoren van 130 tot 180 pk garandeert First'eo een volledig rijgenot. Voor de instapmodellen, legt THEAULT de nadruk op prestaties door het aanbieden van moderne en krachtige motoren.

Apparatuur aanpassing en personalisatie

Aangezien uw behoeften verschillen afhankelijk van uw activiteiten, hebt u niet dezelfde eisen, ofzowel bent u een professionele racer, kweker of een show springer. Dat is waarom THEAULT een breed scala aan opties biedt en een op maat gemaakte uitrusting aanpast aan uw activiteit.