Financiering

 

Lange termijn verhuur

Vanaf 12 tot 36 maanden en voor 10 000 tot 100 000 km per jaar is dit de op maat gemaakte formule voor de veeleisende professional of mensen die een paardencamionette nodig hebben voor een lange periode. Ideale oplossing voor de financiering van één of meerdere voertuigen, het maakt het ook mogelijk regelmatig uw vloot te vernieuwen en altijd te profiteren van moderne, recente en goed onderhouden voertuigen.

Beginselen.
Dankzij deze formule, zou u gebruik kunnen maken van een voertuig gedurende ten minste 12 maanden. De maandelijkse kosten zijn vooraf bepaald afhankelijk van het model en de kilometerstand die u zou kiezen..

 

Enkel voor professionals

Apparatuur lening

Wij bieden twee soorten klassieke leningen:

De "START"-formule: gewijd aan jonge entiteiten die worden geconfronteerd met moeilijkheden om een lening te krijgen. THEAULT ondersteunt jonge professionals en veelbelovende bedrijven in hun ontwikkeling. Efficiënte apparatuur is de garantie om de benodigde focus te hebben op uw activiteiten.

De "AGILOR" en "ACTIMAT" formules: beperkt tot 'Crédit Agricole' en 'Credit Mutuel' klanten, omdat THEAULT een partnerschap heeft met deze twee banken.

 

Leasing

Deze formule is voorbehouden aan professionals en bedrijven die een nieuw voertuig willen financieren.

Principes.


Beperkt tot professioneel gebruik alleen en zonder enige waarborg, is deze optie in haar principes zeer vergelijkbaar met de formule huurkoop. De input kan een grotere eerste maandelijkse betaling zijn die zal toelaten om de aanstaande huurprijzen te verminderen en dus de kasstromen van uw bedrijf te optomaliseren.

Opmerking: Uw maandelijkse betalingen worden beschouwd als een kost en die kunnen worden gebruikt in aftrek van toekomstige belastbare inkomen. Als ze niet vermeld staan als een schuld op uw balans, maken ze het mogelijk om volledige financiële draagkracht te houden.

 

Voor particulieren

Financier je droom en kies de Viaxel Loisirs financierings oplossing

Gespecialiseerde financieringsoplossingen, onze sterkste wens is een dienstverlening van hoge kwaliteit, gebouwd op een lange termijn en blijvend engagement.

Met of zonder persoonlijke inbreng, ben je in de mogelijkheid om u nieuw voertuig te financieren over een periode van tien jaar of een tweedehands paardencamionette over een periode van 8 jaar.

 

Voor meer informatie, neem contact op met:

Vanessa Magelinck +32(0)497/49 47 64

 

Korte en tussentijdse termijn huren

Hebt u een punctuele nood? Denk Renteo, de huuroplossing die u nodig hebt!

Probleemoplossend, opweg naar een wedstrijd, weekendje uit... Gebruik Renteo, onze toegewijde huurservice en profiteer van de kwaliteit van THEAULT  tegn de beste prijs!

Voor occasioneel gebruik, kan u kiezen tussen verschillende formules van een dag of een weekend tot een week. Renteo is een flexibele en economische oplossing. Met agenten in heel Europa, vindt u uw dichtstbijzijnde paardencamionette vanaf 90€ excl BTW per dag op www.renteo.eu.

Behoefte aan een tussentijdse oplossing (fokkerij-seizoen, Intensieve wedstrijdseizeon...)? Het is ook mogelijk een THEAULT paardencamionette te huren voor één of meerdere maanden.

Controleer uw dichtstbijzijnde paardencamionetten beschikbaarheid op www.renteo.eu.